SGS Maakt Kanker Kansloos

SGS medewerkers fietsen voor het goede doel
van totaal € 3.250 (70%)

SGS-medewerkers komen in beweging voor kankeronderzoek! We fietsen niet enkel voor de gezelligheid en de eigen gezondheid, maar ook voor die van een ander.

Op zaterdag 22 juni fietsen we met SGS afstanden van 25, 45, 80 en 105 km via de Vrije Toertochten en de Recreatietochten. Iedereen die deze dag op de pedalen staat, zet zich in voor het Daniel den Hoed Fonds “Maak Kanker Kansloos”. Via dit fonds dragen we bij aan de ontwikkeling van immuuntherapie voor kankerpatiënten. Er is nog veel onderzoek nodig, en alleen met elkaar kunnen we een verschil maken. Als wij ons deze dag in het zweet werken, wil jij ons dan steunen?

Samen maken we kanker kansloos!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50
8 May 2019 17:23
€ 2.250
30 Apr 2019 15:53