Erasmus MC

Erasmus MC medewerkers komen in beweging
van totaal € 7.500 (76%)

Medewerkers van het Erasmus MC stappen zaterdag 22 juni op de fiets. Deze dag is niet alleen gezellig voor de teambuiling en goed voor de eigen gezondheid, maar ook nog eens voor anderen. Ook wij willen ons steentje bijdragen aan wetenschappenlijk baanbrekend kankeronderzoek in het Erasmus MC.

Hoe meer mensen zich inzetten, hoe groter het verschil dat we kunnen maken. Dit kan alleen met elkaar. Wil jij ons steunen met een donatie?

Samen maken we kanker kansloos

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 30
22 Jun 2019 16:54
€ 25
22 Jun 2019 12:13
Ooit , ooit zal deze ziekte te genezen zijn, over het hele lichaam. Daarvoor is nog veel onderzoek nodig en nog meer geld....daar draag ik graag kleine steentjes aan bij. Vooral doorgaan!!
€ 25
22 Jun 2019 10:21
Ter nagedachtenis aan mijn vader Ton die veel te jong overleed aan kanker. Mijn zoon, verpleegkundige in het Erasmus MC fietst mee.
€ 25
21 Jun 2019 11:04