Hennie Klinge

De vier Musketiers

Reguliere inschrijving | Recreatietocht 45 km | Lid van team: de vier musketiers

van totaal € 2.000 (59%)

Gezien mijn eigen ervaring 20 jaar geleden met deze ziekte en mijn deelname afgelopen jaar aan Erasmus MC - Tour de Rotterdam haal ik zaterdag 22 juni 2019 met veel enthousiasme weer mijn fiets uit de schuur om 45 km af te leggen voor kankeronderzoek in het Erasmus MC. Samen met vele andere deelnemers van de Erasmus MC - Tour de Rotterdam hopen wij een geweldig bedrag in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds. De gelden komen ten goede aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek voor immuuntherapie.

Hoe meer mensen in beweging komen of doneren hoe groter het verschil is dat we kunnen maken. Dat kan alleen met elkaar.

Wil jij mij daarin steunen? Zou je een donatie willen doen en draag daarmee bij aan het goede doel. Elke bijdrage is van grote van waarde.

Samen maken we kanker kansloos

  • Recreatietocht 45 km
  • Recreatietocht 25 km

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Nog te gaan

€ 20
18 Jun 2019 20:19
Heel veel succes met het fietsen voor dit goede doel.
€ 50
17 Jun 2019 10:02
€ 5
12 Jun 2019 11:45
€ 50
12 Jun 2019 9:28
Ooit ben jij uit een diep dal omhoog geklommen. Nu ben jij voor mij een voorbeeld dat mij moed geeft